Μαζί πάμε τη Βόλβη Μπροστά

Λήψη Αρχείου
Παρόν και Μέλλον για τη Δημοτική Ενότητα Αρέθουσας
Λήψη Αρχείου
Αλήθεια και Παραμύθεια για τα λουτρά της Νέας Απολλωνίας
Λήψη Αρχείου

Μοναδικός στόχος μας να σηκώσουμε ψηλότερα τον δήμο Βόλβης και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία για ακόμα πιο ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις περιοχές.

Την τελευταία πενταετία βάλαμε τις βάσεις για το μέλλον. Εδραιώσαμε τον δήμο Βόλβης ως ελκυστικό προορισμό για τους ξένους τουρίστες, θωρακίσαμε την παιδεία, φροντίσαμε τις ευπαθείς ομάδες, ολοκληρώσαμε υποδομές χρόνων, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για επενδύσεις που ήρθαν.

Κοιτάμε μπροστά σε ένα μέλλον με σύγχρονο ηλεκτροφωτισμό, με αναβαθμισμένη καθαριότητα, με καθαρό νερό σε όλο τον δήμο. Σε ένα μέλλον, με πιο ποιοτικό τουρισμό απλωμένο παντού, με σύγχρονες υπηρεσίες για τους δημότες, με ανάδειξη του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, με στήριξη του επαγγελματία, του συνταξιούχου, της γυναίκας. Με ευκαιρίες για τους νέους, με φροντίδα για τους μεγαλύτερους.

Δεν θα γυρίσουμε πίσω σε εποχές αναξιοκρατίας και στασιμότητας. Ο δήμος Βόλβης είναι ήδη ισχυρός και του προσφέρει τα πάντα μια ανεξάρτητη δημοτική αρχή με ενωτική προοπτική, που εκφράζει τη λαϊκή συσπείρωση. Με ίσες ευκαιρίες για όλους, συνδυάζοντας την εμπειρία και την νεανική ορμή.

Βόλβη Μπροστά

Επιμένουμε να αγαπάμε τον τόπο μας.

Επιμένουμε να δημιουργούμε ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο.