Νέα - Ανακοινώσεις
 

Ανακοινώσεις

 

Εκδηλώσεις

 
 • Fri, May 24
  Stavros
  Ομιλία Διαμαντή Λιάμα την Παρασκευή 24 Μαΐου στον Σταυρό
  Ο δήμαρχος Βόλβης και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλβης Μπροστά» Διαμαντής Λιάμας, θα μιλήσει την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 20.00 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Σταυρού.
  Share
 • Thu, May 23
  Apollonia
  Ομιλία Διαμαντή Λιάμα την Πέμπτη 23 Μαΐου στη Νέα Απολλωνία
  Ο δήμαρχος Βόλβης και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλβης Μπροστά» Διαμαντής Λιάμας, θα μιλήσει την Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 20.00 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Νέας Απολλωνίας.
  Share
 • Wed, May 22
  Profitis
  Ομιλία Διαμαντή Λιάμα την Τετάρτη 22 Μαΐου στον Προφήτη
  Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 20.00 το βράδυ, ο Διαμαντής Λιάμας θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Προφήτη, έναντι του πρώην Δημαρχείου Εγνατίας.
  Share
 • Sun, May 19
  Nea Madytos
  Ομιλία του Δημάρχου Βόλβης - Διαμαντή Λιάμα στη Νέα Μάδυτο
  Σας προσκαλούμε στην ομιλία του Δημάρχου Βόλβης - Διαμαντή Λιάμα, τη Κυριακή 19 Μαΐου στις 20:00, στη Κεντρική Πλατεία της Νέας Μαδύτου
  Share
 • Sat, May 18
  Nea Vrasna
  Ομιλία του Δημάρχου Βόλβης - Διαμαντή Λιάμα στα Νέα Βρασνά
  Σας προσκαλούμε στην ομιλία του Δημάρχου Βόλβης - Διαμαντή Λιάμα, το Σάββατο 18 Μαΐου στις 20:00, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού μας "Βόλβη Μπροστά" στα Νέα Βρασνά (δίπλα στο γραφείο των ΕΛΤΑ).
  Share
 • Sun, May 12
  Ταβέρνα Βασιλάκης, Αρέθουσα
  Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δήμου Βόλβης
  Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος Ανάπτυξης του συνδυασμού "Βόλβη Μπροστά" για το Δήμο Βόλβης την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 11:30 π.μ. στην Αρέθουσα στη ταβέρνα "Βασιλάκης".
  Share
 • Fri, May 10
  Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροβάλτας
  Παρουσίαση Υποψηφίων "Βόλβη Μπροστά"
  Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης των Υποψηφίων του Συνδυασμού "Βόλβη Μπροστά" την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ασπροβάλτας
  Share
 • Sun, Mar 31
  Stavros 570 14, Greece
  Παρουσίαση Συνδυασμού
  Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του Συνδυασμού μας "Βόλβη Μπροστά" για το δήμο Βόλβης της Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 11:30 στο κέντρο Καλυβιώτης στο Σταυρό.
  Share
© Copyright 2019-2022 COM'ON by COMPASS.
All rights reserved